Header Image

Danijel Koletić

Apriori World

Utemeljitelj je vodeće konferencije u Jugoistočnoj Europi za komunikaciju - PRO PR conference (www.pro-pr.com), autor je više od 50 članaka i knjige PR My way.

Danijel Koletić izvršni je direktor u agenciji za komunikacijski menadžment Apriori World iz Zagreba.

Na području kriznog komuniciranja u regiji sudjelovao je u definiranju strategija i izvedbi kriznog komuniciranja na slučajevima: Hipp (kašice za djecu), Slavonski Brod – grad na dražbi na Vrhovnom sudu, SBB- Telemach, Poli (pileća salama), Pfanner (sokovi), Bayer i mnogim drugima.

U posljednje vrijeme radio je na strategiji kriznog komuniciranja za tvrtku AWT International u slučaju Agrokor. Osim kriznog komuniciranja, sudjelovao je u izvedbi različitih projekata na području korporativnog komuniciranja, brendinga, a danas surađuje s tvrtkom Aspida na jednoj svjetskoj digitalnoj inovaciji. Svoje dugogodišnje znanje prenio je i u sferu definiranja digitalnih komunikacijskih strategija.

Utemeljitelj je vodeće konferencije u Jugoistočnoj Europi za komunikaciju – PRO PR conference (www.pro-pr.com), autor je više od 50 članaka i knjige PR My way.

Sudjeluje u projektima društvene odgovornosti od kojih je zadnji za Udrugu slijepih Zagreb, projekt „Sapuni s točkicama“.

Dodatne informacije na www.aprioriworld.com.